Kategorie(n) wählen: Produkte suchen:
 
Der Warenkorb ist leer!  
 

Dansk Deutsch Netherlands

Warenkatalog:
* Spædbørn
* Links
* Solbriller
4bb2
4bb2
Accessories
C-wear
Ikke navngivet gruppe
Stingray
Swimsuits til børn
Svømmeveste
Vinter beskyttelse
* Kinder
* Erwachsene
* Mütze - Erwachsene
* Mütze Kinder
* ANGEBOT
* DANSK FRI FERIE
* NYHEDER
Kontakt

Warenkorb anzeigen
Begrüßungsseite

Info:
* Produktinfo
* Sonnenschutz
* Wichtige hinweise
* Grössen
* Reklamation
* Rücktrittsrecht
* Bezahlung
* Personendaten
Sitemap

Links:
Kræftens Bekæmpelse
Australsk solfakta
DMI - vejret

Alle Preise verstehen sich inkl. Mehrwertsteuer


Sparkedragt, legionærcap og tæppe > * Kinder  |  Print  |  E-mail einen FreundBestellung:
 

Legen Sie die Ware in Ihren Korb!
(sie kann später wieder daraus entfernt werden)


Click to enlarge picture

Click to enlarge picture
Click to enlarge picture
Lækkert sæt til de helt små babyer

Beschreibung:
Det kan være svært t holde de helt små babyer behageligt tempererede på en varm sommerdag. Næsten ligegyldigt hvor lidt tøj man giver dem på, får de det for varmt. Det har vi nu fundet løsningen på:

Med det nye sæt med sparkedragt, legionærcap og solbeskyttende tæppe er din baby sikret optimal solbeskyttelse samtidig med at barnet ikke får det for varmt.

Sparkedragt:
Med de smarte og super bløde sparkedragter fra solbeskyttelse.dk holder du din baby behageligt tempereret, samtidig med at du undgår at solens skadelige stråler rammer den sarte babyhud. Dragterne har trykknapper ved benene, så bleskift klares i en håndevending. Designet er velsiddende og alligevel rummeligt, så baby har optimal bevægelsesfrihed. Stoffet er åndbart og varme- og svedtransporterende. Samtidig er stoffet antibakterielt, hvilket gør det smudsafvisende og nemt at skylle op i en fart.

Solhat:
Den søde solhat er ligeledes behagelig for baby at have på, og det specielle varmetransporterende stof sørger for at baby kan komme af med varmen fra hovedet. Hattens skygge er ekstra blød, så baby ikke generes, selv hvis den lille falder i søvn med hatten på.

Soltæppe:
Soltæppet er intet mindre end en genistreg med sine utallige anvendelsesmuligheder. Det bløde, varmetransporterende tæppe holder baby kølig på varme sommerdage, og lun når vejret begynder at blive koldere. Vil du gerne skærme dig selv og baby når du ammer, er tæppet ligeledes ideelt. Samtidig kan tæppet bruges som solskærm til barnevognen eller på terrassen, og med sin fine størrelse (145 x 95 cm) er det ligeledes stort nok til at fungere som legetæppe eller underlag når du skal skifte ble på den lille. En ekstra bonus er, at tæppet kan bruges som sarong til moderen.

Alle produkter er naturligvis godkendt til faktor 50+.


sonnen-sicher.de  -  E-mail: info@solbeskyttelse.dk  -  CVR-nummer: 26 67 36 31